Onze klanten beoordelen ons met een 9,4
Huis verkopen

Huis verkopen

Huis verkopen

Bent u van plan uw woning te verkopen? De hulp van onze gespecialiseerde makelaar in Amersfoort kan u goed van pas komen.

Wij van NAMACO Makelaars Amersfoort bieden u ten eerste een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Hierin laten wij u onder andere zien wat de reële waarde van uw woning is en hoe wij de verkoop aanpakken. Natuurlijk doen wij alles u om uw woning zo goed mogelijk op de kaart te kunnen zetten.

Onze makelaar schakelt een professionele fotograaf in voor het maken van foto’s en plattegronden. Daardoor springt uw woning bij de potentiële koper meteen in het oog. Je hebt maar een (1) kans op een goede eerste indruk.

Uw woning plaatsen wij op Funda, onze eigen website en op onze social media kanalen. Wij nemen altijd de tijd voor de bezichtigingen zodat potentiele koper een goed beeld krijgt van uw woning en niet onbelangrijk in deze tijd, alles volgens de RIVM richtlijnen kan plaatsvinden.

Natuurlijk informeren wij u als verkoper over de bezichtigingen en het verloop van het traject. Als er een bod is op uw woning doen wij er alles voor om een zo goed mogelijke opbrengst te realiseren.

Uw belang staat voorop!