Mogelijkheden digitale presentatie

Mogelijkheid tot een eigen website van uw woning

Goed is niet goed genoeg… dat is ons motto. Vandaar ook dat wij de mogelijkheid bieden om voor uw woning een website op maat te maken met eigen URL.

Stelt u zich eens voor, uw woning optimaal gepresenteerd! Middels een link kunnen vrienden, kennissen en belangstellenden snel en eenvoudig alle ins- en outs van uw woning doornemen. En natuurlijk zorgen wij voor een optimale presentatie waarbij wij alle middelen zullen inzetten om tot het beste resultaat te komen!

Bekijk een voorbeeld… klik hier!

Virtual Reality app

Ervaar nu ook het bekijken van een woning op een andere manier met de Virtual Reality app van Namaco! Met deze app kunt u op elk gewenst moment onze woningen bekijken en ervaren alsof u daadwerkelijk in de woning bent. Het is een unieke manier om een realistisch beeld te krijgen van de woning en je kunt de woning ook gemakkelijk aan vrienden en familie laten zien.

Download de app, ga naar het hoofdmenu en bekijk ons woningaanbod in Virtual Reality. Wilt u ook uw woning op deze manier verkopen? Neem dan gerust contact met ons op!

Download de app in de App Store! Download de app in de Google Play store!

Namaco magazine

Bij de verkoop van uw woning zetten wij alle (digitale) middelen in, om de beste verkoopprijs uit de markt te halen. Onderdeel hiervan is de verspreiding van ons aansprekende woonmagazine. Op deze wijze bereiken wij ook de doelgroep van potentiële kopers die niet zo “digitaal” zijn ingesteld. Adverteren van uw woning in ons magazine is geheel gratis en maakt onderdeel uit van onze uitgebreide dienstverlening!

Facebook campagne

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is een eenvoudige en betaalbare manier om snel heel veel mensen te bereiken. Vandaar ook dat wij uw woning gericht en frequent promoten op Facebook. Ook dit maakt onderdeel uit van onze dienstverlening is dus geheel gratis voor onze klanten!

Professionele Fotografie

Adverteren doet begeren… dat is een oud gezegde. Als het om de verkoop van uw woning gaat laten wij dan ook niets aan het toeval over. Vandaar dat wij altijd een sfeervolle fotoreportage laten maken door een professionele fotograaf inclusief 360 graden foto’s en hoogtefoto’s.

Drone video

Soms doen wij een beetje uit de hoogte….zeker als u een woning heeft met een fraaie landelijke ligging of met een andere ligging die onderscheidend is. Wij kunnen dan met een drone de hoogte in om zo vanuit de lucht een bijzondere video te maken. Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden…

Plattegronden

Om direct een juiste indruk te krijgen van de praktische functionaliteit en indeling van een huis vinden het kopers prettig om een plattegrond te kunnen inzien. Wij zorgen dan ook altijd voor een juiste plattegrond die in 2d en 3d kan worden getoond. Tevens meten wij de woning in om zo de juiste maten te kunnen vermelden.

Art Impression

Soms is het nodig om een koper niet alleen de realiteit te tonen maar juist ook de mogelijkheden van een huis. Door het laten maken van een artist impression helpen wij kopers door een aantal zaken heen te kijken. Van kansloos naar kansrijk…. met één click op de muis!

Onze klanten waarderen ons met een
Bekijk alle beoordelingen

8,9