Nationaal Makelaars Collectief Flevoland (Almere)

Als NVM Makelaar in Almere en Lelystad volgen wij als geen ander de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet. Nu veel kopers moeite hebben om in de Randstad de woningmarkt te betreden hebben velen van hen hun oog laten vallen op Flevoland. Hierdoor is het aanbod sterk afgenomen en stijgen de woningprijzen. Vele huizenbezitters worstelen dan ook met de vraag of dit het beste moment is om een huis te verkopen. Gaan de prijzen verder omhoog? En wat doet de rente? Bij Nationaal Makelaars Collectief (Namaco) kunnen wij u er alles over vertellen.

NAMACO: doortastende NVM Makelaar Almere

Als NVM Makelaar Almere bedienen wij sinds 2008 de gehele regio Flevoland, en zijn er meerdere vestigingen elders in het land. Doordat wij vele honderden woningen per jaar verkopen kent de woningmarkt voor ons geen verrassingen meer. Wij hebben dan ook alleen ervaren en gecertificeerde makelaars in dienst die wellicht breder zijn opgeleid dan u gewend bent. Zo weten zij alles over het “nieuwe wonen” en kunnen zij u over alle woongerelateerde onderwerpen adviseren.

Uw makelaarskantoor Almere 

Onze makelaars in Almere begeleiden en ontzorgen u gedurende het gehele proces. Samen met een team van 10 professionals zorgen zij er voor dat alle facetten van het verkoopproces optimaal worden uitgevoerd. Persoonlijke begeleiding en goede communicatie met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Als het om de verkoop van uw woning gaat laten wij niets aan het toeval over. U toch ook niet?

Meer in huis....voor uw huis!

Naast het kopen en verkopen van woningen bieden wij onze klanten een nog veel bredere dienstverlening. Zo verzorgen wij deskundig en snel een taxatierapport, regelen wij bouwtechnische keuringen, verstrekken advies over energiebesparende maatregelen en hebben wij ook regelmatig woningen in de aanbieding voor de verhuur. Tevens hebben wij meerdere financieel adviseurs die voor u bij alle geldverstrekkers een voordelige hypotheek kunnen regelen.

Bent u op zoek naar een deskundige NVM Makelaar Almere of Lelystad? Dan geven wij u graag 10 redenen om voor Namaco te kiezen:

  • Uitstekende presentatie en reclame voor uw woning
  • Gratis advertenties in kranten en op social media
  • Alleen NVM gecertificeerde makelaars
  • Geen kosten voor fotografie of startpakket
  • Vooraf hoeft u niets te betalen, en betalen in termijnen is mogelijk
  • Geen verkoop is geen kosten
  • Gratis hulp bij aankoop van een nieuwe woning
  • Combinatiepakketten met hoge besparing op de kosten
  • Alle facetten van het verkoopproces professioneel uitgevoerd
  • Klanten waarderen ons met een gemiddelde van een 8,9

Op zoek naar een NVM-makelaar Almere, Lelystad of omgeving? Schakel de expertise van NAMACO in voor een succesvolle aan- en verkoop van uw woning.

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Onze klanten waarderen ons met een
Bekijk alle beoordelingen

8,9