Nationaal Makelaars Collectief Amersfoort

Bij Nationaal Makelaars Collectief in Amersfoort houden we van aanpakken. Iedere opdracht tot verkoop of aankoop is een uitdaging waar we de mouwen graag voor opstropen. Iedere woning vereist een andere aanpak en iedere klant is uniek. Dat maakt ons vak zo interessant, want geen enkele werkdag is hetzelfde.

Naast onze resultaatgerichte manier van werken en kennis van zowel het vak als de markt kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. De combinatie van deze speerpunten is de basis van onze werkwijze. Deze manier van werken wordt nog effectiever doordat wij gebruik maken van de professionals die Nationaal Makelaars Collectief landelijk tot haar beschikking heeft. Alle aspecten die komen kijken bij het aankopen en verkopen van een woning worden op deze manier deskundig uitgevoerd, niet alleen door de desbetreffende makelaar in de regio, maar dus ook door professionals op het hoofdkantoor. Zij hebben ruimschoots ervaring in onder andere het opstellen van een marketingplan, waardoor een woning meteen goed in de markt gepositioneerd wordt. Doordat de makelaar dit soort werkzaamheden uit handen kan geven, kan de makelaar in de regio van Amersfoort doen waar hij goed in is, het aankopen en verkopen van woningen.

Het is bewezen dat wij door deze formule ook tijdens moeilijkere tijden huizen weten te verkopen. De actieve marktbewerking zorgt ervoor dat wij zelfs opmerkelijke verkoopresultaten behalen. Doordat Nationaal Makelaars Collectief ook nog eens werkzaam is in het hele land hebben wij een groot bereik via ons netwerk. Dus.. waar de potentiele koper zich ook bevindt, wij weten hem altijd te vinden.

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Onze klanten waarderen ons met een
Bekijk alle beoordelingen

8,9