Wat vinden de klanten van onze service?

De verkopers van de Kolibrievlinder, Amersfoort

Een zeer betrokken team van makelaars en zeer correcte service. Ik kan ze zeker aanraden voor ons hebben ze de woning binnen 3 weken verkocht. Ook de afhandeling is zeer correct en soepel verlopen.

De verkopers van de Biezenmeent, Hilversum

Snel en deskundig verkocht dicht bij de geschatte verkooprijs, prettige communicatie, lekker vlot en niet zo stijf.

De verkoopster van de Soesterweg, Amersfoort

Contact was zeer goed. Heel veel kijkers gehad zou deze makelaar echt adviseren aan andere mensen.

Ze hebben echt hun best moeten doen om dit te verkopen, had wel 3 kijkers per week, soms meer. Ben super tevreden.

De verkopers van de Palladioweg, Amersfoort

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van Namaco. Ons huis kon snel de verkoop in en werd, mede door Facebook en Funda, veel bekeken. Zaterdags online en die maandag al de eerste kijkers. Vrijdag was ons huis al verkocht. In een tijdsbestek van drie weken was alles geregeld, waardebepaling, foto’s en zelfs de verkoop. Het zijn zowel voor de kopers als verkopers fijne mensen om mee samen te werken. Ze zijn er om je huis te verkopen, maar zijn ook eerlijk en gezellig naar kopers toe. Kopers krijgen een warm en welkom gevoel!

De verkoper van de Piet Mondriaanlaan, Amersfoort

Goede makelaar die van begin tot eind passende begeleiding biedt. Medewerkers van Namaco Amersfoort denken met je mee en zorgen er, mede door hun professionaliteit, voor dat je je tijdens de gehele verkoopperiode nergens druk om hoeft te maken.

De verkoper van de Marcel Breuererf, Hilversum

Moderne, maar niet popiejopie makelaars, die altijd bereikbaar zijn en snel reageren. Eerlijke waardebepaling, niet te snel willen verkopen om er vanaf te zijn. Stuk lagere courtage als je het fullservice pakket vergelijkt met traditionele makelaars.