Nationaal Makelaars Collectief Groningen

Een huis kopen of verkopen is een mijlpaal. Als makelaar ben je een belangrijk onderdeel van dat proces. De makelaar zorgt namelijk dat alles soepel verloopt. Dat er bij zo’n belangrijke gebeurtenis steeds weer andere mensen met andere emoties betrokken zijn, maakt het vak juist zo aantrekkelijk.

De klant is koning, wij betrekken de klant in het verkoopproces door goed te luisteren en duidelijk te communiceren, afspraken na te komen en door onze kennis met hem te delen.

Dat het makelaarskantoor van Nationaal Makelaars Collectief in Groningen korte lijntjes heeft met zijn klanten is ook terug te zien in hoe de sociale media kanalen optimaal worden benut. Alle woningen worden op Facebook geplaatst, maar ook Twitter wordt ingezet om een mogelijke koper te vinden en direct aan te spreken. Daarnaast wordt er uiteraard veel aandacht besteed aan een volledige presentatie op Funda. Duidelijke informatie, plattegronden en goede foto’s van de woningen zijn daar terug te vinden. Zo ziet een mogelijke koper meteen of een woning aan zijn wensen voldoet.

Het makelaarskantoor in Groningen is actief op de gewone woningmarkt, maar ook in de bedrijfsmakelaardij. Daarnaast is men gespecialiseerd in taxaties en beschikt men zelfs over een TMI-taxateur. Namaco Groningen zit niet stil, door zich onder andere te specialiseren in nieuwbouw blijven onze makelaars zich aanpassen aan de steeds veranderende woningmarkt. Dit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Onze klanten waarderen ons met een
Bekijk alle beoordelingen

8,9