Nationaal Makelaars Collectief Twente

Nationaal Makelaars Collectief Twente is een nieuw kantoor, maar de makelaars die er werken hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het vak. De ervaring die eerder bij andere kantoren is opgedaan wordt samengevoegd, aangescherpt en uitgebreid. Ons werkgebied bestaat onder andere uit Almelo, Hengelo, Enschede en Borne.

De klant is koning! Dat klinkt misschien als een makkelijk cliché maar wij houden deze stelregel wel degelijk voor ogen. Het is belangrijk de klant de juiste aandacht te geven. Niet alleen door deskundig advies, maar ook door realistisch te blijven en geen gouden bergen te beloven. Een huis kopen of verkopen is niet altijd een makkelijk proces. Door realistisch te blijven en door duidelijk te communiceren weet een klant waar hij aan toe is. Je moet als makelaar altijd voor ogen houden dat dit voor hem of haar allemaal geen dagelijkse kost is. Het is dus belangrijk dat de klant wordt betrokken en begeleid in het proces. Wij hechten ook waarde aan suggesties of ideeën van de klant zelf. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden.

Realistisch blijven, open communiceren en de juiste aandacht is een combinatie die werkt. Het wordt als prettig ervaren dat onze makelaars zo betrokken en flexibel zijn en zelfs in de avonden en in het weekend bereikbaar zijn, en bovendien op die momenten beschikbaar zijn voor bezichtigingen en andere zaken.

Naast bevlogenheid, betrokkenheid en deskundigheid is er nog een element dat meespeelt, namelijk effectiviteit. Doordat verschillende administratieve handelingen gepleegd worden door het hoofdkantoor van Nationaal Makelaars Collectief, hebben onze makelaars de tijd om te doen waar zij goed in zijn, het aankopen en verkopen van woningen. Daarnaast denken onze makelaars marketinggericht en weten zij precies welke (media)aandacht een woning nodig heeft. Hierdoor wordt een woning soms sneller verkocht dan verwacht!

Over onze werkwijze valt veel te vertellen, uiteraard doen we dit graag tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Kom gerust eens binnenlopen in ons nieuwe kantoor aan de Bornsestraat 58 in Hengelo.

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!