Nationaal Makelaars Collectief Zutphen

Een huis kopen of verkopen is voor velen een zeldzame en belangrijke gebeurtenis waar wij van Nationaal Makelaars Collectief Zutphen graag deel van uit maken. Wij willen dit proces zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Dit is sinds de veranderingen op de woningmarkt een grotere uitdaging geworden.

De huidige markt vergt meer flexibiliteit, specifieke kennis en persoonlijke betrokkenheid. Dat kunnen wij bieden omdat wij als kleiner makelaarskantoor de tijd daarvoor kunnen nemen.
Daarnaast beschikken wij over gedegenkennis van de bouwkundige aspecten in het vak. Daardoor kennen we naast de markt en de klant, ook de woningen door en door. Ieder huisje heeft zijn kruisje en is daardoor uniek, ook bouwtechnisch.

Bovendien hebben we oog voor het stylen en presenteren van de woning. Sinds onze samenwerking met Nationaal Makelaars Collectief hebben wij een groter scala aan promotie mogelijkheden. Hier maken we dan ook gretig gebruik van. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het onder de aandacht brengen van bepaalde woningen via social media.

De makelaar is een een spin in het web, met lijntjes naar veel verschillende contacten en instanties. Iedere woning is anders. Deze afwisseling maakt het vak juist zo interessant. Over de werkwijze en woningmarkt in de regio Zutphen valt veel te vertellen, uiteraard doen we dit graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!

Maak nu gratis en vrijblijvend een afspraak met ons!