De succesvolle aanpak van NAMACO Financiële Diensten

NAMACO Financiële Diensten is een landelijk werkende organisatie van samenwerkende adviseurs. Deze adviseurs zijn allround specialisten op financieel gebied. Speerpunt is voor ons de eigen woning waarbij wij u graag van dienst zijn in goede tijden, maar ook als het even tegen zit.

  • Allround specialisten
  • Onafhankelijk en deskundig advies
  • Scherpe rente
  • Lage advieskosten
  • Direct advies van een financiële coach
  • Uw persoonlijke situatie veranderd? Vraag advies bij de financieel planner!
  • Begeleiding tijdens het gehele traject

Onze adviseurs zijn gecertificeerd hypothecair planner of financieel planner. Daarmee bent u verzekerd van deskundigheid en objectiviteit. Het opleidingsniveau is altijd HBO+. Door permanente bijscholing is de adviseur geheel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door zijn opleiding en ervaring worden alle financiële en fiscale aspecten deskundig beoordeeld.

Maak een afspraak

Objectief en integer advies

Alle aangesloten adviseurs zullen u altijd integer en volledig onafhankelijk te adviseren, daar staan wij voor.
Zij hebben geen (financiële) banden met aanbieders van financiële producten en zullen dus nooit proberen u een bepaald product te verkopen.

Betrouwbaar en vertrouwelijk

U kunt er op vertrouwen dat alles wat u bespreekt met de adviseur vertrouwelijk is en pas wordt gedeeld met derden zoals een hypotheekverstrekker, wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven. U krijgt inzage in het ontwerprapport en pas na uw akkoord zal dit definitief worden.

Hypotheekadvies nodig? Onze specialisten helpen u graag!

Onze hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en bieden u de beste service en de laagste rentetarieven.

Of het nu gaat om uw eerste huis... of een ander huis omdat uw persoonlijke situatie is veranderd, een woning kopen doet u niet dagelijks. Vandaag de dag komt er veel bij kijken.
Na het spannende traject van het zoeken en aankopen van de woning dient zich het volgende vraagstuk alweer aan...de hypotheek.

Kies ik voor advies rechtstreeks van de bank, of ga ik naar een onafhankelijke adviseur die echt alle hypotheekverstrekkers met elkaar kan vergelijken? Waar krijg ik de laagste rente?
En hoe weet ik of ik de hypotheek en alle andere bijkomende maandlasten kan betalen? Vragen waar onze adviseurs u alles over kunnen vertellen.

NAMACO Financiële Diensten helpt u op weg!

NAMACO Financiële Diensten helpt u graag bij een preventief advies traject!

Een relatiebreuk, een terugval in het inkomen, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, het kan iedereen overkomen, veelal ligt de oorzaak in een onverwachte persoonlijke verandering die per situatie verschillend is…

Snel orde op zaken stellen is dan van groot belang om de schade beperkt te houden. Maar helaas lukt dat niet iedereen. En dan is hulp van een gecertificeerd financieel planner of hypothecair planner de manier om snel weer grip te krijgen op de ontstane situatie.


Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!