Hypotheekadvies

Zekerheid over deskundigheid en objectiviteit

Onze adviseur is een gecertificeerd financieel planner. De Federatie Financieel Planners (FFP) garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Zo heeft u zekerheid over de deskundigheid en objectiviteit van de adviseur die u wilt inschakelen. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze deskundigheid, integriteit en praktijkervaring.

Veranderingen in uw persoonlijke omstandigheden kunnen van invloed zijn op uw financiële situatie. Zo kunt u, als u gaat scheiden, arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt, misschien uw hypotheek niet meer betalen. Deze risico’s brengen wij glashelder in kaart in een passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.

Ook kijken onze adviseurs niet alleen naar uw eigen mogelijkheden maar ook naar alle mogelijkheden die er zijn zoals;

Starterslening

In veel gemeenten is het mogelijk om een starterslening af te sluiten. Dit is een lening die aanvullend boven op de maximaal haalbare hypotheek wordt verstrekt, tegen zeer gunstige voorwaarden. Hierdoor komt wellicht je droomwoning toch binnen bereik tegen betaalbare maandlasten.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bent u zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperkt u met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Nu, maar ook in de toekomst. Omdat banken geen financieel risico lopen krijgt u ook nog eens een mooie korting op de rente!

 

Ouders

Ouders kunnen ook helpen bij het kopen van uw eerste huis. Zij kunnen bijvoorbeeld garant gaan staan voor een gedeelte van de hypotheek. Of zij kunnen u geld schenken of lenen. De adviseur kan u er alles over vertellen.

Vrijblijvend kennismaken

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. Maak kennis met onze werkwijze en uitgebreide extra service zoals een NVM-aankoopmakelaar!

Kosten

De kosten die wij in rekening brengen voor het hypotheekadvies zijn helder en transparant. Alvorens het adviestraject begint zullen wij de gemaakte afspraken vastleggen in een opdracht tot dienstverlening.

Tarieven