De succesvolle aanpak van Nationaal Makelaars Collectief

Service van A tot Z...

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van onze uitgebreide dienstverlening. Wij hebben alles in huis … voor je huis! Naast de bekende makelaarsdiensten kunt u ook bij ons terecht als het gaat om allerlei andere woongerelateerde diensten of vraagstukken. Onze makelaars zijn breder opgeleid dan u wellicht gewend bent van een makelaar.

Op ons hoofdkantoor werken diverse specialisten die onze makelaars met raad en daad terzijde staan. U kunt dan ook met al uw vragen bij de makelaar terecht. Maar ook kunnen wij u volledig ontzorgen door ons uitgebreide dienstenpakket. En door onze schaalgrootte profiteert u ook nog eens van scherpe tarieven. Hoe mogen wij u helpen?

Taxatie

Via NAMACO heeft u al binnen vijf dagen een deskundig taxatierapport in handen en als het spoed heeft in overleg al eerder.

Een deskundige taxatie stelt u in staat een juiste beslissing te nemen in voorkomende situaties. Voor een goede taxatie is vakkennis én gedegen kennis van de regio van groot belang. Zo kunnen wij overal in Nederland een deskundig taxatierapport voor u verzorgen, vanwege onze landelijke dekking.

Bouwtechnische keuring

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Niet alleen juridische en financiële vraagstukken komen in rap tempo voorbij, maar ook op bouwtechnisch gebied dient u goed onderlegd te zijn om nare verrassingen achteraf te voorkomen. In het kader van uw onderzoeksplicht is het raadzaam om een bouwkundige keuring te laten verzorgen.

Nationaal Makelaars Collectief verzorgt bouwtechnische keuringen tegen zeer voordelige tarieven door heel Nederland. De keuring is inclusief uitgebreide rapportage, foto's en beraming van de herstelkosten.

Onze klanten waarderen ons met een
Bekijk alle beoordelingen

8,9