Wat vinden de klanten van onze service?

De verkopers van de Medaillonstraat te Almere

"Allereerst willen we jou en je collega's hartelijk bedanken voor het waarmaken van de belofte om onze woning aan de Medaillonstraat voor een mooi bedrag te verkopen.


We hebben iedereen van Namaco vanaf het eerste begin als enorm betrokken en klantvriendelijk ervaren; ook in de voor ons soms wat verwarrende makelaars verkoopwereld, hebben jullie ons altijd zeer geduldig en klantvriendelijk bijgestaan. Heel erg bedankt daarvoor !"

De verkoper van de Gerrit Th. Rotmanlaan te Almere

Wij hebben de service van Namaco als uitstekend ervaren.

De reactietijd op de aanvraag was uitstekend en alles binnen een week geregeld. De kennis van Alex omtrent de woning en omgeving (stripheldenbuurt) kwam bij opstellen van een verkoopplan vanzelfsprekend goed van pas. De begeleiding was van begin tot eind perfect. Courtage naar alle redelijkheid, afspraken duidelijk, bezichtigingen goed afgestemd, communicatie helder en zeer tevreden met het verkoopresultaat.

Vooral het persoonlijk contact met een leuk en gedreven, maar vooral deskundig team van Namaco is ons zeer goed bevallen. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken.

lokale marktkennis       10
deskundigheid              10
service en begeleiding  10
prijs/kwaliteit               10

Rapportcijfers kan ik niets anders van maken, dus helaas geen tips voor de toekomst anders dan vooral zo door te gaan!

De verkoper van de Van Nijenrodeweg te Amsterdam

De administratieve ondersteuning had altijd een antwoord op mijn vragen (telefonisch of per mail) en waren altijd vriendelijk. Blijf zo doorgaan om de klanten positief te benaderen!

De verkopers van de Lucky Lukestraat te Almere

Alle afspraken bezichtigingen en de makelaar met afspraken waren goed nagekomen.Het contact met de administratieve ondersteuning heb ik als zeer deskundig en prettig ervaren.

De service tijdens het hele traject was dik in orde. Mijn tips voor de toekomst: gewoon op deze prettige manier doorgaan. 

Tenslotte geef ik jullie hele team een dikke negen als rapportcijfer.

De verkopers van de Partitastraat te Almere

Wij zijn onder de indruk van de manier waarop de makelaars van Namaco hun werk hebben gedaan. Ze kennen de markt, weten waar kopers naar kijken en hebben uiterst adequaat gereageerd op vragen en voorstellen. De ondersteuning vanuit het bureau en de kwaliteit van de dienstverlening was wat ons betreft prima. Je kan in alles de kennis en ervaring zien.

 

Ons huis was zeer snel verkocht tegen een (zeer) goede prijs. Dus het resultaat was uitstekend!

 

lokale marktkennis         10

 

deskundigheid                  10

 

service en begeleiding   9            

 

prijs / kwaliteit                 9

De verkoper van de Adriaen Blockstraat, Almere

Van het begin tot het eind prima geholpen met de koop / verkoop van onze oude en nieuwe woning. Prima ervaring en zeker aan te raden voor verkoper maar zeker ook kopers! Nogmaals bedankt!

De verkoper van de Chokerstraat, Almere

Vanaf het begin tot het eind uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning.
Namaco heeft de onderhandeling voor ons professioneel afgewikkeld. Daarnaast zijn we altijd keurig stap voor stap op de hoogte gehouden van de te volgen procedures. Dit was voor ons erg aangenaam. Heeft zijn beloftes waar gemaakt.

De koper van de Indigohof, Almere

Makelaar was altijd netjes op tijd en voorbereid, prima.  Contact opnemen ging makkelijk en hulp was prima.  Goede service!

lokale marktkennis 9
deskundigheid 9
service en begeleiding 9

De verkoper van het Grootzeil, Almere

Ik werd goed op de hoogte gehouden over wat er werd gedaan en hoe. Van begin en tot het eind super tevreden. Voor lokale marktkennis, deskundigheid, service & begeleiding en prijs/kwaliteit geef ik deze makelaar een 10 op alle fronten!

De verkopers van de Schermer, Lelystad

Wij hebben de service als heel goed ervaren. Mooie foto's , goede begeleiding, goede updates , enzovoort. De makelaar was op tijd en goed voorbereid. Leuk om andere huizen zelf aangeboden te krijgen. We zijn nu rond met ons volgende huis. Geen tips, ik zou zeggen: Ga zo door! Met vriendelijke groet, en hartelijke dank voor het resultaat.

De verkopers van de Ommelandvaart, Almere

Prima makelaar die duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt, ons huis was binnen 3 weken verkocht. Wij geven Namaco op alle fronten een 9!

De verkoopster van de Gustaaf Gelderstraat, Almere

We konden het huis snel in de verkoop zetten, de foto's waren netjes, en het huis was snel verkocht. Ze waren goed bereikbaar bij vragen en reageerden snel. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie en geef Namaco een 9,5!

De koper van de Baroniestraat, Almere

 
Eigenlijk was ik heel blij met Namaco tijdens het gehele traject. Ik heb niet eens een punt waar ik denk dat het verbeterd zou moeten worden, TOP service!
 
 
 

De verkoper van de Hollandse Hout, Lelystad

Als ik kijk naar wat Namaco heeft gedaan, dan hebben we de service als zeer goed ervaren. Ik bedoel hiermee de advertenties in de hah bladen, de Facebook campagnes, het meedenken over waar onze potentiële koper vandaan zou komen en daar advertenties en FB campagne op laten aansluiten. Ook zijn er twee extra foto’s gemaakt waarbij onze inrichting qua kleur een inrichting werd aangepast om potentiële kopers te laten zien hoe je het huis zou kunnen inrichten.

Het contact met de administratieve ondersteuning verliep altijd soepel. We kregen snel antwoord of werden teruggebeld.

De makelaar is altijd op tijd geweest. Annette is een keer vervangen door Alex en die had zich ook heel goed ingelezen en verdiept in het huis. Annette heeft er altijd voor gezorgd dat ze een vervangende collega had die goed op de hoogte was van ons huis. Doordat we in het hogere prijssegment met het huis zaten, waren er relatief weinig kijkers. Indien er dan kijkers komen, dan is het van zeer groot belang dat de betreffende makelaar zeer goed op de hoogte is van het huis. In ons geval was dat dus prima in orde.

De verkoper van de Andantestraat, Almere

De makelaar was bij afspraken op tijd en goed voorbereid en het contact met de administratieve ondersteuning hebben wij als heel goed ervaren, alles was goed geregeld! De service tijdens het gehele traject was uitstekend. Wij hebben geen tips voor de toekomst, alles is prima verlopen!

De verkopers van de Sjorsstraat in Almere

Een fijne makelaar, veel kennis en gedegen advies. Vriendelijk en altijd bereid om vragen te beantwoorden, soms zelfs buiten kantooruren. Wij zijn heel tevreden.

Lokale marktkennis: 9

Deskundigheid: 9

Service en begeleiding: 9

Prijs / kwaliteit: 9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

De verkoopster van de Olle Kapoenstraat in Almere

Alex was bij onze afspraken netjes op tijd en was goed voorbereidt. 
 
Het contact met jullie administrative ondersteuning was super! Ik kreeg altijd gelijk een duidelijk antwoord op en ben door iedereen even vriendelijk te woord gestaan!
 
Bovenstaande geldt ook voor de service, binnen korte termijn antwoord geven en alles uitzoeken qua vragen waar ik mee zat, valt in mijn ogen onder service en was dus allemaal zeer goed!
 
Eerlijk gezegd zou ik geen tips weten, behalve gewoon zo door blijven gaan als jullie nu doen, vooral de klantvriendelijkheid en openheid maken de drempel om contact op te nemen met vragen lager en dat vind ik erg belangrijk, ik verkoop en koop niet vaak een huis!

De verkoper van de Sonar te Almere

We hebben de service van Namaco als prima ervaren. Afspraken werden altijd bevestigd en nagekomen. Vanwege de gunstige marktomstandigheden was de verkoop snel rond en heeft Namaco zich niet echt kunnen onderscheiden. De bereikbaarheid van jullie kantoor was ook prima. Kortom geen op- of aanmerkingen.

De verkopers van de Tjalk in Lelystad

We zijn zeer tevreden over Namaco.

Wij hadden 2 huizen te verkopen en Annette Bakelaar heeft ons super geholpen. We konden haar altijd bereiken en kwam ook altijd zelf even langs om dingen te regelen of op te lossen.

Jullie administratie is per mail goed te bereiken en snel antwoord op vragen.

Bedankt!

De verkopers van de Alpacastraat te Almere

Bedankt voor de snelle verkoop van ons huis en alle hulp en waardevolle adviezen bij de aankoop van ons nieuwe huis.

Verkopers van de LC vd Vlugtstraat te Almere

Zeer vakbekwame makelaar die een heldere en realistische kijk op de woningmarkt heeft. Werkelijk iedereen die we bij Namaco hebben mogen spreken, is vriendelijk, professioneel en zeer meedenkend. Ik raad Namaco bij iedereen aan!

Verkoper Albatroslaan, Lelystad

Vakkundig geholpen met het bepalen van de verkoopwaarde van de woning en met het vervolg van het traject. Ondanks de relatief hoge prijsklasse was de woning toch binnen 5 weken verkocht.

Tevens is Namaco ook zeer geschikt als zijnde aankoop Makelaar.

Ik zou Namaco makelaardij iedereen aanbevelen en zeker de afdeling die rayon Lelystad in beheer heeft.

De verkopers van de Roemer Visscherstraat, Almere

Wij zijn erg blij met de werkwijze van deze makelaar. Zowel verkoop als aankoop waren een aanwinst. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor altijd als prettig ervaren. Wij hebben gebruik gemaakt van het totaalpakket. Dat hoeft niet, maar ik raad het wel echt aan. Uiteindelijk scheelt het in de portemonnee. Dit door een betere verkoop en scherp inkopen. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

De verkoper van de Januaristraat, Almere

Ik wil jullie bedanken voor alle goede zorg en fantastisch wat jullie in een zo'n korte tijd klaar hebben gespeeld. Jullie zijn een super makelaar en beveel iedereen jullie aan, top! Zo gauw ik in de buurt ben, weet niet precies wanneer, breng ik een taartje langs zoals belooft. Wens je het beste en nogmaals bedank ik iedereen die hier aan meegewerkt heeft.

De verkoper van de Dick Bosstraat, Almere

Bedankt voor jullie inzet tijdens het aan- en verkooptraject! 

Erg tevreden over de geboden service!

De verkoper van de Albatros, Lelystad

Wij hebben enige tijd geleden onze woning via Namaco verkocht en hebben de service van Namaco als goed tot uitstekend ervaren. Wij waren erg tevreden over de informatie voorziening en het feit dat gemaakte afspraken altijd na werden gekomen. Ook als een medewerker niet meteen bereikbaar was, werden wij altijd snel teruggebeld. Inmiddels hebben wij diverse bekenden naar Namaco verwezen en ontvingen als dank daarvoor een mooie bos bloemen, zo attent!

De verkoper van de Aramstraat a., Almere

In een lokale krant zagen wij de advertentie voor Namaco deeldiensten . Dit concept sprak ons erg aan en besloten daarom de woning bij Namaco in de verkoop te zetten. Onze overbuurman had zijn woning al via Namaco in de verkoop staan, maar zijn woning was gelukkig snel verkocht! De makelaar bezat voldoende marktkennis en het (vooral telefonisch) contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Al met al geven wij Namaco een 8 voor de geboden kwaliteit en service!

De verkoper van de Aramstraat b., Almere

Onze woning hebben wij via Namaco verkocht toen wij hen vonden op social media. In eerste instantie verliep de communicatie wat stroef, maar dit is uiteindelijk keurig opgelost. Wij waren zo tevreden met de geboden service, dat wij onze overbuurman hebben geadviseerd om zijn woning ook via Namaco in de verkoop te zetten.

De verkoper van de Gerananiumstraat, Almere

Via een kennis werden wij gewezen op het Nationaal makelaars collectief. Zij hebben onze woning binnen 2 maanden verkocht! Het contact met de makelaars en de backoffice was prima, er was veel contact en er kwam altijd snel een reactie op onze vragen! Wij hebben Namaco inmiddels zelf ook al geadviseerd aan bekenden!

De verkoper van de Cosmeastraat, Almere

De naam Namaco zagen wij op t.v. voorbij komen. Nadat een woning bij ons in de wijk in de verkoop stond via Namaco en de verkopers waren tevreden, besloten wij ook onze woning in de verkoop te zetten. Binnen een maand was de woning al verkocht! Het contact met de backoffice en de makelaar was goed en zullen Namaco dan ook aanbevelen bij vrienden of familie.

De verkoper van de M.J. Granpre Molierestraat, Almere

Toen wij besloten onze woning in de verkoop te zetten, hebben wij op Google gezocht naar 3 makelaars waarvan bij ons bekend was dat zij een goede naam hadden. Na de gesprekken kozen wij voor Namaco. De makelaar was goed voorbereid, had voldoende marktkennis en kon al mijn vragen beantwoorden. Wat hij niet direct wist, werd opgezocht. Wij geven Namaco een mooie 9 !

De verkoper van de Middachtenlaan, Almere

Wij vonden Namaco via internet en besloten onze woning via hen te verkopen. In het begin gebeurde er niet zo veel, maar ineens ging de verkoop heel hard en was de woning in no-time verkocht. De makelaar had veel kennis en kon al onze vragen beantwoorden. Wij zouden Namaco bij vrienden en familie aanraden!

De verkopers van de Kuifjestraat, Almere

Onze woning is door Namaco verkocht en wij hebben het hele traject als bijzonder prettig ervaren. De makelaars waren kundig, en ook over het contact met de backoffice was prima . Als wij vragen hadden, werd dit altijd direct uitgezocht en beantwoord. Wij geven Namaco een dikke 9 en zijn 100% tevreden over de geboden diensten. Als dank hebben wij de makelaar dan ook een lekkere fles wijn aangeboden!

De verkopers van de Jan van Eyckstraat, Almere

Onze woning is binnen 3 weken door Namaco verkocht! Wij vonden hen via internet en zijn zeer te spreken over de marktkennis en het contact met de makelaar. Ook het adequaat beantwoorden van onze vragen door de makelaar en de backoffice stellen wij bijzonder op prijs. Wij zullen Namaco absoluut aanraden bij familie en vrienden en geven Namaco een 8!

De verkopers van het Trosroospad te Almere

Via een Facebookadvertentie werden wij gewezen op Namaco Almere. Onze woning hebben wij via hen in de verkoop gezet, en was binnen 3 weken verkocht. De makelaars waren altijd op tijd voor bezichtigingen etc. vaak zelfs te vroeg! Als wij van iemand horen dat zij hun huis willen verkopen, verwijzen wij hen naar Namaco door. Wij geven jullie een dikke 9; het (korte) verkooptraject verliep uitstekend!

De verkoopster van de Amaterasuhof te Almere

Toen wij tijdens de Open-huizen-dag eind 2016 een woning bezichtigde, was de eigenaresse zo enthousiast  over Namaco, dat wij besloten onze woning ook door jullie in de verkoop te zetten. Binnen een maand was de woning verkocht! Er was even een miscommunicatie, maar zodra dit was geconstateerd heeft iedereen er hard aan gewerkt om dit weer in orde te maken, wat ook snel was gelukt. Wij vonden het prettig dat wij altijd na bezichtigingen een belletje kregen over hoe deze was verlopen.

De verkopers van de Sumatraweg te Almere

Nationaal Makelaars Collectief. Ons bekend van het TV-programma 'Uitstel van Executie' en de altijd keurig nette reclamefolder in de brievenbus. We dachten; "toch maar is een afspraak met hen maken voor de verkoop van ons appartement". Zo gezegd, zo gedaan en een afspraak was zo gemaakt. Het (hoofd)kantoor bevestigde snel daarna dat we een afspraak hebben met Alex van Keulen. De directeur himself en inmiddels een bekend gezicht op de TV. Toch wel spannend...

 

Op een avond stond Alex aan de deur. In levende lijve! Die avond hebben we een leuk en lekker luchtig gesprek gehad. Alex is een zeer aardige vent en recht door zee, maar op een voor ons gemoedelijke manier. Een dag na het gesprek met Alex hadden wij besloten de verkoop te laten leiden door Nationaal Makelaars Collectief. Van het begin tot het eind zijn we goed geholpen. De communicatie is altijd transparant, soepel en duidelijk verlopen. Lekker laag drempelig. Dit geldt voor zowel het (hoofd)kantoor als Alex zelf. Altijd is de bereikbaarheid top! Er is zelfs regelmatig contact geweest met Alex via de whatsapp (ook 's avonds!).

 

Wij hadden gekozen voor de full service. Een groot voordeel hiervan is de service die Nationaal Makelaars Collectief verleend om ook op te treden als aankoopmakelaar. Hier hebben wij veel baat bij gehad. Je krijgt hierdoor een andere kijk op huizen en hierdoor maak je een keuze veel meer overwogen!

 

Kortom wij zijn zeer enthousiast over Nationaal Makelaars Collectief!

De verkoopster van het Weteringplein te Zeewolde

Bij NaMaCo krijg je te maken met verschillende makelaars. Ook bij de verkoop van het Weteringplein. Je wordt op tijd gevraagd of de afspraak uitkomt en deze wordt dan ook bevestigd. Dit en alle overige zaken over je woning en de verkoop, kan je ook volgen in het digitale dossier.

Na de bezichtiging krijg je bericht hoe de indruk was. Bij het Weteringplein werd bij de 2e bezichtiging al aangegeven dat er serieuze interesse was. Vanaf dat moment is er telkens snel en goed gecommuniceerd. Ik was zeer tevreden met de verkoopprijs van het Weteringplein.

De overige zaken zijn door de administratieve achterban van NaMaCo zeer goed en correct afgehandeld. Je kan er altijd terecht met je vragen, je wordt goed geïnformeerd.

De begeleiding van de makelaar gaat door tot en met de inspectie en overdracht van je woning bij de notaris. Dit is zeer prettig verlopen en ik kreeg tot slot een fotocollage van het zojuist verkochte Weteringplein als herinnering!

De verkopers van de Spitsbergen te Almere

Makelaar met een goed netwerk, prima plan van aanpak en prettig in omgang. Namaco hield ons goed op de hoogte en de woning is uiteindelijk snel en voor de juiste prijs verkocht.

De kopers van de Gooimeerpromenade te Huizen

Het aangekochte appartement Gooimeerpromenade dat wij via Nationaal Makelaars collectief aankochten is op een zeer plezierige wijze en in goede samenspraak aangekocht en in samenwerking met onze aankoopmakelaar tot stand gekomen. De vlotte wijze van jullie handelen heeft er toe geleid dat we binnen een week zekerheid hadden over de aankoop en al binnen 3 maanden ons nieuwe onderkomen kunnen betrekken.