Wie zijn wij

Als consument lees je het zo vaak, de begrippen service en kwaliteit worden in bijna elk commercieel praatje wel genoemd. Maar er zijn maar weinig bedrijven die er ook echt werk van maken. Bij ons staan deze begrippen hoog in het vaandel en werken wij iedere dag weer aan de verbetering van onze service en dienstverlening.  Wij evalueren onze dienstverlening regelmatig, volgen de ontwikkelingen in de huizenmarkt op de voet en stellen hoge eisen aan onze medewerkers.

Ervaar het zelf … en nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U zal merken dat onze makelaars geen standaard verkooppraatje vertellen, maar wel een goed verhaal hebben.

Wellicht tot binnenkort!

Waarom kiezen steeds meer mensen voor Nationaal Makelaars Collectief?

Een groot deel van ons klantenbestand komen via vrienden, buren of familieleden die al eens bij ons klant zijn geweest. En daar zijn wij trots op! Onze uitgebreide service en uitstekende dienstverlening zorgt voor een hoge klanttevredenheid, maar ook onze 10 zekerheden dragen daar aan bij;

De 10 redenen om voor Namaco te kiezen:

 • uitstekende presentatie en reclame voor uw woning
 • gratis advertenties in kranten en op social media
 • alleen NVM gekwalificeerde en ervaren makelaars
 • geen kosten voor fotografie of startpakket en toch een scherpe courtage
 • vooraf hoeft u niets te betalen, en betalen in termijnen is mogelijk
 • geen verkoop is geen kosten
 • gratis hulp bij het aankopen van uw nieuwe woning
 • combinatiepakketten met hoge besparing op de kosten
 • alle facetten van het verkoopproces professioneel uitgevoerd
 • hoge klanttevredenheid door uitstekende service

Altijd de hoogst haalbare opbrengst

Een makelaar heeft alleen meerwaarde als deze daadwerkelijk de hoogst haalbare opbrengst weet te realiseren.  Wij zetten dan ook alles op alles op dit mogelijk te maken. Na het bezoek van de makelaar wordt er een verkoopvoorstel opgesteld. In dit voorstel onderbouwt de makelaar zijn waardebepaling aan de hand van de meest recente marktcijfers. Uiteraard licht de makelaar dit voorstel aan u toe. Wij onderzoeken de markt, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. Samen met de klant bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. U weet vooraf exact wat u van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig.

Actief en betrokken

Wij houden niet van stilzitten. De makelaar staat er dan ook niet alleen voor als het om de verkoop van uw woning gaat. Op het hoofdkantoor werken diverse specialisten die de makelaar veel werk uit handen nemen. Zo worden alle facetten van het verkoopproces vakkundig uitgevoerd en kan de makelaar zich richten op dat waar hij goed in is… het aankopen en verkopen van woningen.

Bij Nationaal Makelaars Collectief profiteert u van de kracht van een landelijke organisatie en het specialisme van onze lokale makelaars.

Voor iedere woning is hebben wij een plan, doel van dit plan is om met een optimale presentatie een zo groot mogelijk publiek te bereiken, met als streven een snelle verkoop tegen een zo hoog mogelijke opbrengst. Het principe is simpel. Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen! Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak. En dat is nu juist waarin wij zijn gespecialiseerd. Zo maken wij:

 • Een aansprekende en complete presentatie door onze professionele fotografen.
 • Opstellen van een op maat gemaakt en uitgekiend plan om uw woning onder de aandacht te brengen. Dit kan in de dagbladen zijn, op diverse woningsites maar ook via social media.

Bezichtigingen


Iedere bezichtiging is een verkoopkans...en dat realiseren wij ons terdege! Wij nemen dan ook alle tijd om deze kans te verzilveren. Een afspraak voor een bezichtiging is dan ook snel gemaakt. Geen gehaast, maar alle tijd voor de potentiële koper van uw woning tijdens de bezichtiging. De makelaar informeert de koper optimaal en verstrekt alle benodigde informatie. De eerste bieder hoeft niet per definitie de beste koper te zijn. De meerwaarde van de makelaar is juist om de beste koper te selecteren die bij uw specifieke situatie past en bereid is de hoogste prijs te betalen.

Bij ons dus geen onpersoonlijk open huis. Wij willen alle bezoekers spreken, leren kennen om op die manier in te kunnen schatten hoe graag zij een woning willen kopen. Alleen op die manier kan de makelaar inschatten tot hoever een koper bereid is te gaan, om zo uw belangen optimaal te behartigen.

Biedingen

Zodra er een bieding op uw woning uitgebracht is zal de makelaar met u een onderhandelingsstrategie doornemen. Onze makelaars zijn ervaren en weten wat zij doen. Onderhandelen doen zij iedere dag en de erecode van de NVM staat garant voor een integere uitvoering van het onderhandelingsproces. De makelaar zal daarbij voortdurend uw belang van een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst in het oog houden.

De verkoop

De inspanningen van onze makelaars houden niet op bij het bereiken van overeenstemming over de prijs.
Zaken zoals:

 • De datum van oplevering.
 • De ontbindende voorwaarden.
 • Overname van roerende zaken.

Deze punten worden tijdens het onderhandelingsproces ook besproken, waarbij de makelaar uw belangen zal waarborgen. Pas na volledige overeenstemming over al deze zaken wordt het koopcontract opgesteld.

De notaris

Zodra het koopcontract is getekend zal de makelaar in het vervolgtraject contact onderhouden met de notaris om toe te zien op een correcte afwikkeling van de juridische overdracht. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal de makelaar samen met u en de kopers nogmaals de woning inspecteren. Indien alles naar wens is gaat u samen naar de notaris, mocht er onverhoopt toch nog een geschil ontstaan tussen u en de koper dan zal de makelaar u met raad en daad terzijde staan om zo tot een voor ieder acceptabele oplossing te komen.